2e wedstrijd Wintercompetitie 2019-20.

Afgelopen dinsdag 3 december is de uitgestelde 2e wedstrijd in de wintercompetitie gespeeld.

Een gezellige speelmiddag waarin 26 spelers zich weer storten op het butje, om er toch maar zo kort als mogelijk bij te komen.

De eerste melé werd gekenmerkt door een spel op baan 6 dat meer dan een uur duurde, waarin de spanning duidelijk van de gezichten was af te lezen, wat er mooi aan was: dat Jan en Ed goed tegengas gaven maar het uiteindelijk toch Janny en Ton met de winst het veld afgingen. De tweede ronde was ook een heel spannende, op baan 3 waar Theo en Ad een voorsprong namen en waar Marjan en Henk een goed op elkaar afgestemd team blijken te zijn, zij gingen dan ook uiteindelijk met de winst van 13 tegen 8 van de baan.

De derde melé was op baan 2 eigenlijk een makkie voor Wim en Jan, er werd eigenlijk weinig tegenstand geboden door Edo en Hans het plaatsen lukte allemaal niet zoals gewild en lag er een bal bij de bud dan wist Wim hem wel weer weg te schieten uitslag 13 tegen 4.

Ondanks dat er met de hand moest worden gerekend, was de uitslag snel bekend.

1 e plaats, Jan Zevenbergen met 325 pnt.

2e plaats; Henk v Oosterhout met 224 pnt.

3e plaats; Gerrit Blokland met 223 pnt.

 

Dinsdag 10 december a.s. is het ,,Kerstkoppel toernooi” te Prinsenbeek.

________________________________________________________________________________

Dinsdag 5 november, in ons programma stond de eerste oefenmiddag te Prinsenbeek gepland, deze ging niet door want die werd overruled door de sluitingsmiddag van het zomerseizoen d.m.v. een etentje bij ,,4 - Hoog” er was door de leden van nevenactiviteiten en ,,4 - Hoog” een meerkeuze menu samengesteld bestaande uit voor- hoofd- en nagerecht. Hiervoor hadden zich 51 leden met eventueel aanhang ingeschreven die vanaf 15.30 uur op locatie verwacht werden, en zij waren ruim op tijd aanwezig. Ieder zocht een plaatsje bij zijn of haar tafelgenoten om te starten met  een kopje koffie of een ander drankje. Nadat iedereen was verwelkomd en de zelf ingevulde voorkeurslijst retour had gekregen werd door voorzitter Ad nog even het woord gevraagd om een door Theo aangeboden mascotte te overhandigen aan onze oud-voorzitter Wim. Deze nam hem graag in ontvangst en stelde dat hij in onze kantine komt te staan, tevens werd de vraag geopperd hoe we die gaan noemen? Er kwam al heel snel een foto binnen met de naam ons Theootje, inmiddels staat hij te pronken in onze kantine. Daarna kon de bediening het voorgerecht uitserveren en het eten een aanvang nemen en werden de spraakzame mondjes gevuld en dus een stuk stiller. Zo ook met het hoofd- en nagerecht. Omstreeks 19.30 uur gingen de meesten huiswaarts om zich voor te bereiden op de eerste oefenwedstrijd te Prinsenbeek 12 november a.s., tot ziens.

      

 

________________________________________________________________________________________________