Eindelijk mogen we weer buiten Boulen.

 Maandag 11 mei 2020 we mogen weer buiten sporten, dus trokken er s’middags 17 leden met frisse moed naar de jeu de boulesbaan.

S'morgens hadden de vrijwilligers alles in gereedheid gebracht, lijn gespannen werpringen vast op de baan gelegd, looprichting aangegeven, RIVM en NJJB richtlijnen opgehangen, handgel plus papieren handdoekjes geplaatst en een map met presentielijsten neergelegd, die keurig door iedereen werd ingevuld en tevens op welke baan men heeft gespeeld ( zo kunnen we later inventariseren wie er op die dag waren en met wie er samen op een baan gebould is). Het ging er gelukkig heel gedisciplineerd aan toe. Iedereen was vrolijk en blij, dat er weer eens buiten gebould mocht worden en dat er weer een beetje persoonlijk contact was, er werd dus weer volop gelachen.

Helaas blijft de kantine op last van het RIVM nog zeker tot 1 juni dicht.

Er is weer veel onderhoud gepleegd aan ons complex en het mag gezien worden!

Bijgevoegd een kleine foto-impressie.

Ad Maas.

Looprichting aanduiding bij de ingang.

Er wordt voorlopig gebould vanaf één zijde van de baan!

__________________________________________________________________________________________

  

Dit zijn de winnaars van de 5e wedstrijd in de wintercompetitie. Helaas is er van deze wedstrijd geen verslag binnengekomen, alleen de uitslag is mij toegestuurd.

Uitslag:

1e  plaats Wim van Spronsen met 3 25 punten

2e  plaats Hans van der Velden met 3 17 punten

3e plaats Theo Janssen met 2 14 punten, er waren slechts twee spelers met 3 gewonnen games. De totaaluitslag staat in de rubriek ,,Winter competitie".

___________________________________________________________________________